Yenilmezler 4 - Son Oyun




Marvel, 2000'li yılların sinamasında en önemli olaylardan biri olarak yer alır. Büyük bir atak sonucunda süper kahramanları yeni filmi ile hayatımızda yer aldı. Captain America'dan Guardians of the Galaxy'ye . Iron Man'den Thor'a, kadar birçok film izledik. Şimdi ise bu süper kahramanları bir araya getiren Yenilmezler (Avengers) ismi verilen film ile birçok kahramının bir araya geldiği seri ile tanıştık.
Pek çok kahraman "Avengers Infinity War" sonrasında küle dönmüştür. Gamora, Doktor Strange, genç Örümcek Adam, Groot, Drax, Black Panther, Vision, Mantis, The Wasp, Star Lord, Bucky Barnes, Scarlet Witch, Maria Hill ve Nick Fury gibi birçok kahraman kendi dengesini kurması yüzünden ve Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesiyle yok olmuştur. Bu nedenle dünya umutsuz bir haldedir. Black Widow, Thor, Kaptan Amerika ve Hulk dünya üzerinde kendi yaslarını tutarken Nebula ve Iron kontrol edemedikleri bir uzay gemisi içerisinde, uzay boşluğunda sürüklenme yaşamaktadır. Takım için süper kahramanlar pek de iyi görünmemektedir. Fakat Kuantum Bölgesi'nden çıkak için bir yol bulmaları gereklidir. Bu yol da Avengers ekibinden geriye kalan üyelerine giden Ant-Man, onlar için yeni bir umut ışığı olmaktadır.
Daha öncesinde varlıklarını dahi bilmedikleri bölgeler, evrenler ve kahramanların varlıklarını belirleyen ekip, Thanos'un kurmuş olduğu çarpık dengeyi düzenleyip kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine baş koyacaklardır. Daima kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlar için vakit intikam vaktidir.




http://bc.vc/h7Cy9Gv


Paylaş

Benzer Yayınlar

En Yeni